Kostuums op maat heren

De kleren maken de man, en in ons geval de kostuums. Bij Phil’Suits kan je terecht voor een kostuum voor elke gelegenheid en volledig op maat van jouw wensen en pasvormen. Zo zit je hemd als gegoten, heeft de kostuumbroek de perfecte lengte en zit jouw kostuumvest nooit te strak. Stel zelf jouw kostuum op maat samen en combineer jouw favoriete kleuren en materialen. Als resultaat ontwerpen wij jouw uniek kostuum op maat, waarmee je op iedereen indruk maakt.

Jouw persoonlijk maatpak

vanaf €650

Maak een afspraak

Hou je van een strak en stijlvol maatpak of draag je liever jouw favoriete kleur? Kies je voor gestreept, geruit, effen of een verrassende print? Bij Phil’Suits hebben we een uniek kostuum voor elke man. Kies uit onze talloze mogelijkheden en graag geven we jou alvast enkele voorbeelden ter inspiratie.

Kostuum op maat
Kostuum op maat voor heren

Stralen zal je in een pak op maat van Phil’Suits! Laat je alvast inspireren door de vele mogelijkheden. Tijdens onze afspraak leer ik jou graag door en door kennen om zo de gepaste look voor jou te creëeren. Alles is mogelijk. Zo kan je het kostuum van jouw dromen volledig zelf samenstellen tot in de kleinste details!

  • Kostuum op maat voor heren

Jouw kostuum, jouw verhaal.

Gepersonaliseerde kraag

De schoonheid van het leven zit hem vaak in details, bij een kostuum op maat is dit niet anders. Zo werk je jouw kraag subtiel af met een persoonlijke boodschap. 

 

Geen kostuum zonder perfect bijpassende knopen. Zo bepaal je zelf jouw favoriete knopen en biedt je het kostuum de perfecte finishing touch.

Van kop tot teen geniet je van perfect maatwerk. Nooit te strak, te kort of veel te ruim, gewoon perfect op maat van jouw lichaam.

Ook de binnenvoering van jouw kostuum kan worden afgewerkt met jouw favoriete print, een persoonlijke boodschap of jouw initialen. 

Maak een afspraak
Recente creaties
Phil’Suits 3-delig kostuum.2021-12-05T09:50:03+01:00
Phil’Suits 3-delig kostuum.2021-12-04T10:41:16+01:00
Phil’Suits Schoenen Oxford.2021-12-03T06:09:28+01:00
Phil’Suits Trouwkostuum.2021-11-25T07:27:24+01:00
Lookbook

“De samenwerking met Phil verliep fantastisch. Hij wist mij van kop tot teen te verrassen met frisse ideeën voor een look die helemaal aansluit bij wie ik ben. Een absolute aanrader voor elke modebewust man!”

– Nico uit Zottegem

“Een aanrader voor wie wat extra wil en dat tikkeltje meer dan het gewone pak in de winkel.”

– Tanguy uit Aalst

“Philip is de man die je met zijn ervaren aanpak vertrouwen geeft! Hij neemt zijn tijd, geeft goeie feedback en werkt zorgvuldig. Alle afspraken worden nageleefd en niets is hem teveel om zijn klanten service te bieden. Bedankt om me te laten stralen in mijn nieuw kostuum!”

– Matthias uit Gent

</