Jeansbroek op maat

Een Custom Made Luxueuse Jeans van de beste stoffen en garen met uiteindelijk een ongeëvenaard gevoel van comfort. Maak kennis met de verschillende kleuren stof, keuze van knopen, stiksels, patches en dit volledig gepersonaliseerd met bv je naam of spreuk... persoonlijk tot in de kleinste detail.

Phil suits you!

De beste pasvorm

Nooit eerder droeg je een Jeans op maat, beleef daarom de ervaring van een op maat gemaakte Jeans. Hij zal aansluiten op het lichaam hoe jij dat wilt en een ultiem comfort bieden.

Persoonlijke touch

Niet alleen de wassing en het garen kan door jou gekozen worden ook de rits of knopen, leather patch, stiksels en zelf je eigen initialen kunnen verwerkt worden.

Beleving en plezier

Beleef de ervaring van dit proces en het aanmeten van een unieke Jeans op maat volledig naar jouw wensen. Het zal je een voldoening geven je eigen materiaal te kiezen.

Ultiem gemak

U hoeft zich nooit meer af te vragen of de juiste kleur en maat beschikbaar is, sterker nog als je maten eenmaal zijn opgemeten is het bestellen van een nieuwe Jeans heel eenvoudig. Alleen de details moeten nog worden besproken en dit kan gerust via mail of tel.

One of a kind

Elke Custom Made Jeans wordt speciaal voor jou vervaardigd en je krijgt een eigen patroon. Je zal een uniek kledingstuk dragen die volledig naar jouw wensen zijn samengesteld. Een broek met een persoonlijk verhaal.

3-witte-jeans-broek-op-maat-alexander-al

Laat je inspireren 

Ik kijk er alvast naar uit om je eerste jeansbroek op maat te maken.

Maak een afspraak thuis of op kantoor wanneer jij dat wilt voor deze unieke ervaring. Samen kiezen we dan alle details voor jouw jeansbroek op maat.

Wilt u origineel uit de hoek komen en geen standaard cadeau geven? Verras uw vrienden of familie met een cadeau dat perfect bij hen past en laat ons kleren ontwerpen op maat. Wedden dat het een gepast cadeau wordt!

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste stijlen & trends?

Volg ons dan op Facebook, Instagram en Linked In.

  • Phil'Suits Facebook
  • Phil'Suits Instagram
  • Phil'Suits Linked In
PhilSuits_logo2.png