Hemd op maat

Naast onze bekende kostuums op maat kan je er ook voor kiezen om enkel een hemd op maat te laten maken. Een hemd voor een speciale gelegenheid of je dagelijkse favoriet. Onze hemden op maat onderscheiden zich door de perfecte pasvormen en kwalitatieve materialen. Kortom, een hemd op maat is een must have in jouw kleerkast!

Jouw hemd op maat

vanaf €149

Maak een afspraak

Klaar om je op jouw best te voelen in jouw favoriete hemd op maat? Doe net zoals hen en stel jouw eigen hemd samen in jouw favoriete kleuren en materialen én volledig op maat van jouw lichaam.

Hemd op maat
Hemd op maat

Geniet van een ongeëvenaard gevoel van comfort! Met de hemden op maat van Phil’Suits wil je nooit nog een ander. Maak je keuze uit honderden verschillende stoffen, prints en kleuren en stel jouw uniek hemd samen. Elke man en vrouw zal hier in stralen! Bovendien kan je jouw hemd ook volledig personaliseren met jouw initialen of naam. Geweldig toch?

  • Hemd op maat

Jouw hemd, jouw verhaal.

Hemd op maat

De schoonheid van het leven zit hem vaak in details, bij een hemd op maat is dit niet anders. Zo werk je jouw kraag, mouw of borstzak subtiel af met een persoonlijke boodschap.

Hemd op maat

Geen hemd zonder perfect bijpassende knopen. Zo bepaal je zelf jouw favoriete knopen en biedt je het hemd de perfecte finishing touch.

Hemd op maat

Van kop tot teen geniet je van perfect maatwerk. Nooit te strak, te kort of veel te ruim, gewoon perfect op maat van jouw lichaam.

Hemd op maat

Maak je keuze tussen verschillende stoffen, kleuren en materialen. Alles is mogelijk om jouw unieke look te creëren.

Maak een afspraak
Recente creaties
Phil’Suits Hemden.2021-11-04T10:20:47+01:00
Phil’Suits Linnen hemden.2021-11-04T10:21:42+01:00
Lookbook

“De samenwerking met Phil verliep fantastisch. Hij wist mij van kop tot teen te verrassen met frisse ideeën voor een look die helemaal aansluit bij wie ik ben. Een absolute aanrader voor elke modebewust man!”

– Nico uit Zottegem

“Philip is de man die je met zijn ervaren aanpak vertrouwen geeft! Hij neemt zijn tijd, geeft goeie feedback en werkt zorgvuldig. Alle afspraken worden nageleefd en niets is hem teveel om zijn klanten service te bieden. Bedankt om me te laten stralen in mijn nieuw kostuum!”

– Matthias uit Gent

“Een aanrader voor wie wat extra wil en dat tikkeltje meer dan het gewone pak in de winkel.”

– Tanguy uit Aalst