Jeansbroek op maat

Niets zo vervelend als een jeansbroek die niet goed zit. Met een jeansbroek op maat ga je dit probleem volledig uit de weg, want een jeansbroek op maat zit je als gegoten. Ga voor een Custom Made Luxueuse Jeans van de beste stoffen en garen met uiteindelijk een ongeëvenaard gevoel van comfort. Maak kennis met de verschillende kleuren stof, keuze van knopen, stiksels, patches en dit volledig gepersonaliseerd met bv je naam of spreuk…

Jouw jeansbroek op maat

vanaf €280 tot €291

Maak een afspraak

Stel zelf je eigen jeansbroek samen van de beste kwaliteit in verschillende kleuren, stoffen, knopen, stiksels… Wil je er graag een eigen boodschap in verwerken? Alles is mogelijk, jouw wens is onze missie!

Jeansbroeken op maat
Jeansbroeken op maat

Met jouw jeansbroek op maat geniet je van een ongeëvenaard gevoel van comfort. Maak kennis met de verschillende kleuren stof, keuze van knopen, stiksels, patches en dit volledig gepersonaliseerd met bijvoorbeeld je naam of spreuk…

  • Jeansbroek op maat

Jouw jeansbroek, jouw verhaal.

Jeansbroek op maat

Ervaar de beste pasvorm met een jeansbroek op maat. Nooit eerder zat een jeansbroek zo comfortabel. Jouw jeans zal aansluiten op je lichaam hoe jij dat wilt en een ultiem comfort bieden.

Jeansbroek op maat

Maak je keuze uit de verschillende wassingen, ritsen, knopen of stikels. Wil je er graag een persoonlijke boodschap op? Alles is mogelijk! Van een leuke quote tot jouw initialen.

Jeansbroek op maat

Eens je een jeansbroek op maat gedragen hebt, wil je nooit nog een andere! Van zodra jouw maten zijn opgenomen, kan je eenvoudig een nieuwe jeans bestellen. De details en afwerking kan gerust besproken worden via mail of telefoon.

Jeansbroek op maat

De jeansbroek wordt speciaal voor jou vervaardigd en is volledig uniek! Draag een jeansbroek met een persoonlijk verhaal en geniet van een buitengewoon gevoel en gemak.

Maak een afspraak
Recente creaties
Phil’Suits Jeansbroek.2021-11-03T14:08:40+01:00
Lookbook

“Philip is de man die je met zijn ervaren aanpak vertrouwen geeft! Hij neemt zijn tijd, geeft goeie feedback en werkt zorgvuldig. Alle afspraken worden nageleefd en niets is hem teveel om zijn klanten service te bieden. Bedankt om me te laten stralen in mijn nieuw kostuum!”

– Matthias uit Gent

“De samenwerking met Phil verliep fantastisch. Hij wist mij van kop tot teen te verrassen met frisse ideeën voor een look die helemaal aansluit bij wie ik ben. Een absolute aanrader voor elke modebewust man!”

– Nico uit Zottegem

“Een aanrader voor wie wat extra wil en dat tikkeltje meer dan het gewone pak in de winkel.”

– Tanguy uit Aalst