Kostuums op maat huwelijk

Een huwelijk, het staat wereldwijd gekend als de mooiste dag van je leven en dan wil je er opperbest uitzien. Volledig uitgedost en met het perfecte kapsel, kan ook een kostuum op maat niet ontbreken. Stel jouw trouwkostuum op maat samen en geniet in alle comfort en zelfvertrouwen van jouw huwelijksdag.

Jouw persoonlijk maatpak

vanaf €650

Maak een afspraak

De trouwdatum, de trouwzaal en de ringen zijn in orde, hoog tijd voor een trouwkostuum samen te stellen. Zo kan je volledig zelf de stoffen, binnenvoering, knopen en accenten tot in het kleinste detail kiezen op maat van jouw wensen en huwelijk. Klaar om net als deze bruidsparen te stralen? Ontdek alvast hun kostuum ter inspiratie.

Trouwkostuum op maat
Trouwkostuum op maat

Wie wil er nu niet stralen op zijn trouwdag? Met een pak van Phil’Suits geef je jouw look net dat tikkeltje extra. Jouw kostuum is op maat gemaakt en zit bijgevolg als gegoten. Bovendien kan je jouw trouwkostuum ook personaliseren tot in de kleinste details. De naam van jouw geliefde, jullie initialen of een inside-joke, het kan allemaal!

  • Trouwkostuum op maat

Jouw kostuum, jouw verhaal.

De schoonheid van het leven zit hem vaak in details, bij een kostuum op maat is dit niet anders. Zo werk je jouw kraag subtiel af met een persoonlijke boodschap. 

 

Geen kostuum zonder perfect bijpassende knopen. Zo bepaal je zelf jouw favoriete knopen en biedt je het kostuum de perfecte finishing touch.

Van kop tot teen geniet je van perfect maatwerk. Nooit te strak, te kort of veel te ruim, gewoon perfect op maat van jouw lichaam.

Ook de binnenvoering van jouw kostuum kan worden afgewerkt met jouw favoriete print, een persoonlijke boodschap of jouw initialen. 

Maak een afspraak
Recente creaties
Phil’Suits Schoenen Oxford.2021-12-03T06:09:28+01:00
Phil’Suits Trouwkostuum.2021-11-25T07:27:24+01:00
Phil’Suits Trouwkostuum.2021-11-11T13:01:57+01:00
Phil’Suits Kostuum.2021-11-04T10:16:19+01:00
Lookbook

“De samenwerking met Phil verliep fantastisch. Hij wist mij van kop tot teen te verrassen met frisse ideeën voor een look die helemaal aansluit bij wie ik ben. Een absolute aanrader voor elke modebewust man!”

– Nico uit Zottegem

“Philip is de man die je met zijn ervaren aanpak vertrouwen geeft! Hij neemt zijn tijd, geeft goeie feedback en werkt zorgvuldig. Alle afspraken worden nageleefd en niets is hem teveel om zijn klanten service te bieden. Bedankt om me te laten stralen in mijn nieuw kostuum!”

– Matthias uit Gent

“Een aanrader voor wie wat extra wil en dat tikkeltje meer dan het gewone pak in de winkel.”

– Tanguy uit Aalst