Kostuums op maat

“De kleren maken de man” en in ons geval de kostuums. We zijn er sterk van overtuigd dat een maatpak uw zelfvertrouwen naar een hoger niveau kan tillen, zowel in de bedrijfs- als privéwereld. Door een kostuum te laten maken op maat kan u tot in het kleinste detail kiezen hoe uw ideale maatpak eruit ziet.

Phil suits you!

Uw maatpak

Bij Phil’Suits zijn we ervan overtuigd dat elke unieke gelegenheid recht heeft op een uniek kostuum. Het is steeds belangrijk dat een kostuum goed aansluit bij uw postuur en uw persoonlijkheid. Voor zo’n gepast kostuum is maatwerk vereist. Of u nu op zoek bent naar een buitengewoon kostuum voor een speciale gelegenheid, een zakelijk kostuum voor tijdens de werkuren of eerder een casual maatpak? Phil’Suits heeft voor elk moment een ontwerp voor u klaar.

Een kostuum voor elke zakelijke gelegenheid

“Dress to impress”, wordt wel eens gezegd in de zakenwereld en dit mag best letterlijk genomen worden. Sommige zakenmensen kiezen dagelijks een kostuum uit om naar het bureau of naar klanten te gaan. Anderen kiezen enkel voor een zakelijk maatpak bij belangrijke klanten of speciale gelegenheden.

 

Om uw maatpak te laten aansluiten bij de zakelijke gelegenheid, maken we graag een afspraak en komen we bij u langs. Zowel bij u op kantoor als bij u thuis en voor, tijdens of na de werkuren. Wij komen langs wanneer het voor u uitkomt!

Uw trouwkostuum

De belangrijkste dag uit uw leven vraagt ook om een belangrijk kostuum. Het is een dag waarin u volledig in de spotlights staat en dan wilt u zich formidabel voelen. U krijgt volledige carte-blanche en kan van A tot Z uw droomkostuum samenstellen. Daarom is het belangrijk dat uw trouwkostuum volledig op maat is en liefst met een persoonlijke touch.

 

Zit de persoonlijke touch in een bepaalde kleur, een unieke print of liever in details? Van stoffen tot kleuren en van manchetknopen tot pochetten, u kiest volledig hoe u gaat stralen op uw trouwdag!

 

Daarnaast moet niet alleen de bruidegom, maar ook getuigen en gasten, zowel mannen als vrouwen, passen in de dresscode van de trouw. Onze ontwerpen gaan van maatpakken voor mannen tot vrouwenkostuums en blazers. Voor iedereen en elke gelegenheid gaan we samen op zoek naar het juiste ontwerp.

Maatpak voor heren, maar ook voor dames! 

Net zoals de “little black dress” mag ook het vrouwenkostuum niet ontbreken in de kleerkast van elke vrouw. Zo kan u de kleur, print, stof, knopen en andere zaken tot in de allerkleinste details kiezen. Vervolgens maakt Phil’Suits een volledig tweedelig maatpak. Ben je niet op zoek naar een vrouwenkostuum op maat? Ook broeken, hemden, blazers, mantels, ... behoren tot de mogelijkheden.

Een kostuum op maat laten maken

Laat u graag uw eigen kostuum op maat maken? Maak gerust een afspraak met Phil’Suits en we komen graag langs bij u thuis of op kantoor. Laat ons weten wanneer het voor u past, dan we halen alles uit de kast om uw maatpak te ontwerpen.

Wilt u origineel uit de hoek komen en geen standaard cadeau geven? Verras uw vrienden of familie met een cadeau dat perfect bij hen past en laat ons kleren ontwerpen op maat. Wedden dat het een gepast cadeau wordt!